Comunicat de presă – august 2014

Premii în valoare de peste 25.000 lei, la competiția Câmpina Open MTB din 6 septembrie.

Anul acesta, la cea de-a 3-a ediție a competiției de ciclism montan Câmpina Open MTB – Race for Autism, Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Caraiman Câmpina, organizatorii întrecerii, au pregătit pentru competitori, cu sprijinul sponsorilor și al susținătorilor, premii în valoare totală de peste 25.000 lei.

Fondul de premiere este susținut în principal de OMV-PETROM iar produse și vouchere sunt oferite de Himalaya Adventure, Decathlon, Diverta, H2O, Edenland, Harbuz, Rexona și publicația Decât o Revistă.

Peste 500 concurenți sunt asteptați la start anul acesta. Se vor acorda premii la toate categoriile de vârstă și trasee, feminin și masculin (General, Elite și Juniori Elite, Avansați, Amatori, Juniori, Copii, Family).

Trei categorii de câștigători la secțiunea Copii (6-8 ani, 9-11 ani și 12-14 ani) vor fi premiate anul acesta, în premieră, pe langă categoria Family.

Detalii despre regulamentul de concurs, trasee, categoriile de vârstă, modalitatea de premiere și valoarea premiilor, pe www.campina-mtb.ro.

Înscrierile se fac online, pe site-ul competiției, până la data de 4 septembrie 2014 și în ziua evenimentului, între orele 7.00 – 9.00.

Participanții deja înscriși pot să-și ridice kit-urile de competiție între 2 – 4 septembrie, orele 17.00 – 20.00, de la Biblioteca Națională a României, sau direct din Câmpina – Platoul Muscel, pe 5 septembrie, orele 18.00 – 21.00 și ziua competiției, între orele 7.00 – 9.00. Kiturile de concurs conțin tricouri tehnice, realizate cu sprijinul LEMET, harta cu graficul de nivel, brățara de acces, materiale promoționale oferite de susținătorii competiției și numerele de concurs cu chip.

Competiția este energizată de ISOSTAR iar hidratarea participanților este oferită de Aqua Carpatica, Bergenbier și Algida.

Outdoor&Bike și SHIMANO asigură asistența tehnică, iar Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate asigură primul ajutor.

“Câmpina Open MTB” este un eveniment sportiv ce și-a format deja o tradiție și susține, anual, o cauză socială. Organizarea evenimentului se bazează în exclusivitate pe voluntariat și pe implicarea probono a susținătorilor. Toate fondurile obținute din înscrierile la competitie sunt folosite pentru proiecte dedicate copiilor cu autism din județul Prahova.