Comunicat de presă – august 2013

93 de premii în bani și în produse, în valoare de 4500 euro la Câmpina Open Mountain Bike.

Anul acesta, organizatorii Câmpina Open Mountain Bike – Race for Autism!, cu sprijinul sustinătorilor, vor recompensa câștigătorii cu premii mai atrăgătoare decât anul trecut. La ediția actuală, care va avea loc pe 7 septembrie, valoarea totală a premiilor ce se vor acorda depășeste 4500 euro. De asemenea, anul acesta vor fi premiate categoriile Elite si General.

Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina, organizatorii competiției naționale de ciclism montan, premiază 93 de competitori, de la toate cele 7 categorii de concurs. Detalii privind categoriile găsiți pe www.campina‐mtb.ro

Cele 93 de premii constau în:

Bani pentru categoriile Elite si General

– premii oferite de PETROM

‐ Vouchere de cumpărături oferite de H2O Shop

– magazin online de echipament sportiv

‐ Vitamine/Suplimente nutritive oferite de Regenovex

‐ Jocuri video pentru PC, oferite de Ubisoft România

‐ Vouchere de reducere pentru cumpărături, oferite de Gadgetarie

Premierea se face pentru fiecare categorie: Elite (feminin, masculin) , General (feminin, masculin), Avansati (feminin, masculin), Amatori (feminin, masculin), Juniori (feminin, masculin), Copii (feminin, masculin), Family.

Reamintim că traseele sunt diferite, pentru a da tuturor participanților ocazia să concureze în acord cu abilitățile pe care le au:

Traseul A – 32 km, diferență de nivel însumată, de 1400 m – categoriile “Avansați”, “General” și “Elite”

Traseul B – 16 km, diferență de nivel însumată, de 700 m – categoriile “Amatori” și “Juniori”

Traseul C – 5 km, diferență de nivel însumată, de 125 m – categoriile “Copii” și “Family”

“Suntem bucuroși să descoperim, de la an la an, cum susținătorii se alătură în număr tot mai mare, eforturilor noastre. Dincolo de componenta sportivă, acest eveniment rămâne unul caritabil, în beneficiul copiilor cu autism din Prahova și este organizat exclusiv prin participare voluntară și cu sprijinul unor companii umane și generoase care ne ajută din toată inima. Datorită suportului lor, reușim să asigurăm participanților atât asistență tehnică și medicală, cât  și hidratare, energizare o atmosferă  antrenantă  precum  și toate premiile pe care le oferim. Mulțumim Petrom, care anul acesta ni s‐a alăturat atât cu suport financiar cât  și cu voluntari, Lemet, Isostar, Bergenbier, Carrefour, H2O, Aqua Carpatica, Algida, Rețeua privată  de sănătate “Regina Maria”, Regenovex, Cofetăria Mandina, Fil Sam Câmpina, Gadgetărie, S.C.Floricon Salub S.R.L., Ubisoft România, Giant, Shimano, Happy People – The PR&Events Agency.

Mulțumim Primăriei Municipiului Câmpina și Consiliului Local al Municipiului Câmpina, pentru sprijinul financiar nerambursabil pe care ni l‐au acordat. Mulțumim, de asemenea, Primărilor comunelor Șotrile și Cornu, Federației Române de Ciclism, Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva precum și BibChip care sunt alături de noi, ne susțin și ne ajută în organizarea, și în acest an, a evenimentului.   Și, nu în ultimul rând, le mulțumim partenerilor media: Ciclism.ro, Mbike, Bike Events, Free Rider, DirtBike, 2rism.ro, Ce să vezi.ro, CampinaPh.ro, Info Câmpina, ziarul Oglinda.” – Adelaide Katerine Tarpan, Manager de Dezvoltare al Fundației Romanian Angel Appeal, organizator voluntar.

Câmpina Open Mountain Bike” este un eveniment sportiv ce  și‐a format deja o tradiție  și susține, anual, o cauză socială. Organizarea evenimentului se bazează în exclusivitate pe voluntariat și pe implicarea probono a susținătorilor. Toate fondurile obținute din înscrierile la competitie vor fi folosite pentru un proiect dedicat copiilor cu autism din Prahova.